• Bokmål
  • English

Sitemap

- Jakter på ny forskningssjef

- Jakter på ny forskningssjef

Stillingen som sjef for DART, Avdeling for anvendt forskning innen IKT, er ledig. Åsmund Skomedal har ledet avdelingen i 15 år, og går til en annen stilling utenfor huset.

DART er nasjonalt ledende innen informasjonssikkerhet og universell utforming, med mange spennende og utfordrende prosjekter.

- Avdelingen består av erfarne forskere, og en ny forskningssjef skal videreutvikle DART i et fagfelt som hele tiden er i sterk utvikling, sier Lars Holden, administrerende direktør for Norsk Regnesentral (NR).

Forskningen i DART innebærer forskjellige metoder og samfunnsaktuelle problemstillinger innenfor områder som personvern, smarte sensorer, sosiale roboter og simuleringsbasert trening, i tillegg til informasjonssikkerhet og e-inkludering, og med oppgaver som modellering, utvikling, analyse, evaluering og pilotering.

 

Ingen dramatikk

Det er ingen dramatikk i at Skomedal nå går videre: 

- Jeg takker Åsmund for å ha ledet DART gjennom mange år med meget gode resultater. Han har også vært sentral i forskningen innen IT-sikkerhet i Norge gjennom flere år. Jeg ønsker ham lykke til i ny stilling. Mitt fokus blir nå å rekruttere en ny, dyktig leder av NRs IKT-forskning, sier Holden. Han legger til at Skomedal har funnet nye utfordringer etter eget ønske.

 

Postal address:
Norsk Regnesentral/
Norwegian Computing Center
P.O. Box 114 Blindern
NO-0314 Oslo
Norway
Visit address:
Norsk Regnesentral
Gaustadalleen 23a
Kristen Nygaards hus
NO-0373 Oslo.
Phone:
(+47) 22 85 25 00
Address How to get to NR
Social media Share on social media
Privacy policy Privacy policy
Postal address: Norsk Regnesentral/Norwegian Computing Center, P.O. Box 114 Blindern, NO-0314 Oslo, Norway
Visit address: Norsk Regnesentral, Gaustadalleen 23a, Kristen Nygaards hus, NO-0373 Oslo.
Phone: (+47) 22 85 25 00
AddressHow to get to NR