• Bokmål
  • English

Nettstedskart

- Jakter på ny forskningssjef

- Jakter på ny forskningssjef

Stillingen som sjef for DART, Avdeling for anvendt forskning innen IKT, er ledig. Åsmund Skomedal har ledet avdelingen i 15 år, og går til en annen stilling utenfor huset.

DART er nasjonalt ledende innen informasjonssikkerhet og universell utforming, med mange spennende og utfordrende prosjekter.

- Avdelingen består av erfarne forskere, og en ny forskningssjef skal videreutvikle DART i et fagfelt som hele tiden er i sterk utvikling, sier Lars Holden, administrerende direktør for Norsk Regnesentral (NR).

Forskningen i DART innebærer forskjellige metoder og samfunnsaktuelle problemstillinger innenfor områder som personvern, smarte sensorer, sosiale roboter og simuleringsbasert trening, i tillegg til informasjonssikkerhet og e-inkludering, og med oppgaver som modellering, utvikling, analyse, evaluering og pilotering.

 

Ingen dramatikk

Det er ingen dramatikk i at Skomedal nå går videre: 

- Jeg takker Åsmund for å ha ledet DART gjennom mange år med meget gode resultater. Han har også vært sentral i forskningen innen IT-sikkerhet i Norge gjennom flere år. Jeg ønsker ham lykke til i ny stilling. Mitt fokus blir nå å rekruttere en ny, dyktig leder av NRs IKT-forskning, sier Holden. Han legger til at Skomedal har funnet nye utfordringer etter eget ønske.

Les utlysningen og søk på stillingen som forskningssjef her. Søknader blir behandlet fortløpende.

Postadresse:
Norsk Regnesentral
Postboks 114 Blindern
0314 Oslo
Besøksadresse:
Norsk Regnesentral
Gaustadalleen 23a
Kristen Nygaards hus
0373 Oslo
Tlf:
(+47) 22 85 25 00
Adresse Hvordan komme til NR
Sosiale media Del på sosiale media
Personvernerklæring Personvernerklæring
Postadresse: Norsk Regnesentral, Postboks 114 Blindern, 0314 Oslo
Besøksadresse: Norsk Regnesentral, Gaustadalleen 23a, Kristen Nygaards hus, 0373 Oslo
Tlf: (+47) 22 85 25 00
AdresseHvordan komme til NR